Om Os

Køb og salg af investeringsejendomme

DN Erhverv er en stærk partner, når du skal købe eller sælge investeringsejendomme. Vi formidler boligudlejningsejendomme, kontorejendomme samt lager og logistikejendomme i hovedstadsområdet i prisklassen DKK 10 millioner og op til én milliard.

Overblik og netværk

Med 100% fokus på markedet for investeringsejendomme ved vi præcis, hvilke ejendomme og hvilke investorer, der er i markedet samt hvilke priser, der kan handles på. Det sikrer dig den bedste rådgivning og den bedste pris, når du skal købe eller sælge ejendomme.

Dedikeret sagsforløb

Hos DN Erhverv synes vi, din tid er vigtig. Derfor garanterer vi dig et dedikeret salgsforløb, hvor vi hele tiden er i tæt dialog. Vi binder dig ikke med lange kommisionsaftaler – en typisk bindingsperiode vil vare 30 dage, hvor vi afdækker og kontakter potentielle investorer.

2004

Året for DN Erhvervs stiftelse

4000

Antallet af registrerede i DN Erhvervs køberkartotek

2 mia.

omsætningsvolumen 2014

MEDARBEJDERE
Thomas Ruhoff
Adm. Direktør og partner

Thomas Ruhoff

Cand. Silv. Statsaut. Ejendomsmægler, MDE
Direkte: + 45 88 82 56 01
Mobil: + 45 30 30 38 76
Mail: tr@dn-erhverv.dk

Sami Post
Partner

Sami Post

AP degree in Financial Management
Direkte: + 45 88 82 56 02
Mobil: + 45 50 57 28 46
Mail: sp@dn-erhverv.dk

En smule mere om os

Siden DN Erhvervs så dagens lys i 2004 har vi bestræbt os på at levere objektiv, fokuseret og effektiv rådgivning inden for køb og salg af investeringsejendomme. Vi synes, at du – hvad enten du er investor eller ønsker at sælge en ejendom – er bedst tjent med et individuelt og dedikeret sagsforløb, der er tilpasset dine behov.

Vi lever af at matche sælgere og investorer, på den bedst tænkelige måde. Det kræver på den ene side, at vi har et detaljeret og præcist kendskab til investorer i markedet, kender deres investeringsprofil, og ved hvad de er interesserede i og hvilke forudsætninger de har for at udvikle en ejendom. En anden forudsætning er stort kendskab til aktørerne på sælgersiden og til deres ejendomme og udviklingspotientialer.

Vores nysgerrighed, systematik og professionalisme giver de allerbedste betingelser for at gøre en god forretning. 

DN Erhverv er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Seneste nyheder
  • 1

    111 boliger solgt på den gamle FL Schmidt grund i Valby

    Det er lykkedes os  at formidle endnu et boligprojekt på den gamle F.L. Smidth grund i Valby. Sælger er De forenede Ejendomsselskaber og køber er det tyske ejendomsselskab Patrizia.   De 111 boliger udgør anden etape i udviklingen af området og består af to boligejendomme......

  • Thomas Ruhoff

    Overtagelse af DN Erhverv

    Erhvervsmæglervirksomheden DN Erhverv får pr. 1. november 2013 nye ejere.  Stifter og ejer, Jakob Dalhoff har solgt virksomheden 100 % til Senior Advisor, Sami Post og Statsaut. Ejendomsmægler, Thomas Ruhoff, der i flere år har udgjort DN Erhvervs stærke mægler team. I forbindelse med salget......

Tilmeld nyhedsbrev