Overtagelse af DN Erhverv

Thomas Ruhoff

Overtagelse af DN Erhverv

Erhvervsmæglervirksomheden DN Erhverv får pr. 1. november 2013 nye ejere. 

Stifter og ejer, Jakob Dalhoff har solgt virksomheden 100 % til Senior Advisor, Sami Post og Statsaut. Ejendomsmægler, Thomas Ruhoff, der i flere år har udgjort DN Erhvervs stærke mægler team. I forbindelse med salget fratræder Jakob Dalhoff samtlige poster i virksomheden.

“Overdragelsen har været forberedt længe, og vi er glade for at have fundet en løsning, der sikrer både stabilitet og fornyelse af DN Erhverv i årene frem. Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet og udviklingen af virksomheden”, siger Thomas Ruhoff, der fremover bestrider stillingen som adm. direktør i virksomheden.
DN Erhverv vil også fremover have stærkt fokus på det danske marked for investeringsejendomme og servicere både nationale og internationale kunder vedr. køb og salg af investeringsejendomme i Danmark.
Årsagen til virksomhedssalget skal findes i Jakob Dalhoffs ønske om fremadrettet at fokusere udelukkende på erhvervsudlejningsportalen Lokalebasen.dk A/S.
“Lokalebasen er i rivende udvikling og står netop nu foran den største ekspansion og internationalisering i virksomhedens levetid. Jeg ser derfor frem til for alvor at kunne kaste alle mine kræfter ind i arbejdet med dette”, siger en tilfreds Jakob Dalhoff.

For yderligere info kontakt:

Thomas Ruhoff
Cand. Silv.
Statsaut.
Ejendomsmægler, MDE

Direkte: + 45 39 45 85 53
Mobil:    + 45 30 30 38 76
Mail:      tr@dn-erhverv.dk

nwd

wp@nordicwebdesign.dk


Tilmeld nyhedsbrev