DN Erhverv formidler Kollegieejendom ved RUC

2

DN Erhverv formidler Kollegieejendom ved RUC

DN Erhverv A/S har for Finansiel Stabilitet formidlet salget af 69 kollegielejligheder i Universitetsparken ved Roskilde Universitet.

Der er tale om den fuldt udlejede kollegieejendom Universitetsparken 3, der er opført i 2006 med central beliggenhed ved RUC og Trekroner station. Ejendommen består ud over de 69 ungdomsboliger desuden af to erhvervslejemål.

Køber af kollegieejendommen i Roskilde er en privat investor fra København.

Salgschef Peter Westphall, Finansiel Stabilitet, glæder sig over, at salget af kollegieejendommen er gået over al forventning samt til den udbudte pris.

Det var vigtigt for os at vælge en mægler, der forstod sig på salget af ungdomsboliger, herunder støttet byggeri. At vi valgte DN Erhverv A/S som mægler faldt os naturligt, fordi DN Erhverv tidligere har formidlet ungdomsboliger og har stor erfaring samt et bredt købernetværk til dette segment,” siger Peter Westphall.

DN Erhverv A/S har været glad for samarbejdet med Finansiel Stabilitet, der i henseende til forhandling såvel som dokumentation har ageret særdeles professionelt.

Markedet for boligudlejnings-ejendomme, herunder ungdomsboliger, er p.t. gunstigt, og da netop denne investeringstype hører blandt vores specialer, og hvortil vi råder over en bred køberskare, har vi været i stand til at afhænde ejendommen til udbudsprisen.

Det er ikke sædvane, da der i markedet normalt er forventninger om rabat i forhold til den udbudte pris,” siger Thomas Ruhoff, DN Erhverv A/S.

For yderligere info kontakt:

Thomas Ruhoff
Cand. Silv.
Statsaut.
Ejendomsmægler, MDE

Direkte: + 45 39 45 85 53
Mobil:    + 45 30 30 38 76
Mail:      tr@dn-erhverv.dk

nwd

wp@nordicwebdesign.dk


Tilmeld nyhedsbrev