DN Erhverv sælger udlejningsejendom ved Søerne

Zinnsgade 9, København Ø

DN Erhverv sælger udlejningsejendom ved Søerne

DN Erhverv A/S Hellerup har gennemført salget af en velbeliggende og fuldt udlejet investeringsejendom ved Søerne på Østerbro.

 

Boligudlejnings-ejendommen ligger i Zinnsgade ved Sortedams Søen på det centrale Østerbro nøjagtig på City-grænsen og indeholder 12 boliglejemål med et samlet areal på 896 m².

Ejendommen er solgt til udbudsprisen på 13,1 mio. kr. og med et afkast på 4,02 procent.

”Køber er en københavnsk investor, der har vist stor interesse for mellemstore investeringsejendomme med virkelig god beliggenhed i Cph City,” siger Thomas Ruhoff, DN Erhverv A/S.

”Under salgsprocessen oplevede vi ovenud fin respons og opmærksomhed for ejendommen, hvorfor det lå lige for at afslutte salget til udbudte pris.

Generelt møder vi netop nu komfortabel og lovende efterspørgsel på netop denne type og størrelse investe-ringsprodukt, der udmærker sig med rette by- og city-nære beliggenhed,” siger Thomas Ruhoff.

DN Erhverv A/S har haft en ganske travl sensommer – først med et omfattende spændende udvekslingssalg af to store ejendomsporteføljer i Storkøbenhavn og på Sjælland, siden med formidlingen af salget for Finansiel Stabilitet af 69 kollegielejligheder ved Roskilde Universitet.

”Markedet er fortsat rimelig tungt at agere i, men vores afsluttede salg her efter sommerferien pointerer,at det – med de rette produkter på hylderne samt de rigtige genveje i investornettet – trods alt er muligt at løfte og gennemføre endog markante ejendomssalg,” siger Thomas Ruhoff, DN Erhverv A/S

For yderligere info kontakt:

Thomas Ruhoff
Cand. Silv.
Statsaut.
Ejendomsmægler, MDE

Direkte: + 45 39 45 85 53
Mobil:    + 45 30 30 38 76
Mail:      tr@dn-erhverv.dk

nwd

wp@nordicwebdesign.dk


Tilmeld nyhedsbrev