111 boliger solgt på den gamle FL Schmidt grund i Valby

1

111 boliger solgt på den gamle FL Schmidt grund i Valby

Det er lykkedes os  at formidle endnu et boligprojekt på den gamle F.L. Smidth grund i Valby. Sælger er De forenede Ejendomsselskaber og køber er det tyske ejendomsselskab Patrizia.

 

De 111 boliger udgør anden etape i udviklingen af området og består af to boligejendomme med 2, 3 og 4 værelses lejligheder, fordelt på fire etager. Den ene ejendom med 48 boliger er allerede opført og de resterende 63 forventes at stå klar inden for ganske få måneder. Tilsammen har ejendommene et areal på 10.746 kvm. 

DN Erhverv formidlede tilbage i 2013 også første etape på 98 boliger for De Forenede Ejendomsselskaber, dengang til den hollandske investeringsfond Bouwfonds.

Bæredygtigt byggeri

Der er i opførelsen af ejendommene lagt stor vægt på at skabe et bæredygtigt byggeri med veldisponerede kvalitetsboliger og høj bygnings- og oplevelsesmæssig kvalitet. Solcelleanlæg, højisolerede ydervægge og optimerede tekniske installationer er medvirkende til, at bygningerne kan opføres i lavenergiklasse 2015 og certificeres efter BREEM-modellen. 

Området Valby Maskinfabrik, der tilbage i 2001 blev købt at De Forenede Ejendomsselskaber, udvikles løbende og vil snart udgøre sin helt egen bydel med boliger, erhverv, butikker og grønne områder, tæt på skoler, institutioner, offentlig transport og forretningsliv. Der er planer om yderligere opførelse af 600 boliger i løbet af de næste år.

Stor interesse fra udenlandske investorer

Vi oplever meget stor interesse fra både danske og udenlandske investorer, der ønsker at investere i danske ejendomme og projekter. Det er særlig stor interesse for større investeringstransaktioner samt for boligejendomme med attraktiv beliggenhed i de store byer.

For yderligere info kontakt:

Thomas Ruhoff
Cand. Silv.
Statsaut.
Ejendomsmægler, MDE

Direkte: + 45 39 45 85 53
Mobil:    + 45 30 30 38 76
Mail:      tr@dn-erhverv.dk

nwd

wp@nordicwebdesign.dk


Tilmeld nyhedsbrev